De KrAcht v/d Levenskunstenaar

Herken je dit?

 • Je hebt hard gewerkt, veel bereikt en toch wringt er iets.
 • Je voelt je vaak onrustig. Je bent minder tevreden over je leven, wat je ongemotiveerd maakt. Je hebt het gevoel dat je vast zit aan dagelijkse verplichtingen.
 • De gedachten aan de toekomst kunnen je somber of depressief maken. Dit probeer je te verdoven met bijvoorbeeld (meer) alcohol drinken, of nog meer gaan sporten of door nog harder te werken. 
 • Je bent veel aan het denken en piekeren over je leven. Dit kost veel energie. Het piekeren kan maken dat je slechter slaapt. Het kan ook zijn dat je de laatste tijd juist meer slaapt maar desondanks niet uitgerust bent. 
 • Je vindt je huidige leven saai of het voldoet niet aan het leven dat je graag zou willen leiden.
 • Je mening en gedrag ten opzichten van relatie en werk kunnen ineens radicaal veranderen.
 • Je besluit dat het nu tijd is voor iets anders. Je wilt een nieuwe baan of die studie gaan volgen die je altijd al had willen doen.
 • Misschien heb je wel het gevoel dat je de verkeerde carrière hebt gekozen. Ook al is er niets mis met je huidige baan, heb je toch het verlangen om schepen achter je te verbranden en je dromen te gaan waarmaken.
 • Het kan ook zijn dat je je juist volledig op je werk stort zodat je niet met andere dingen bezig hoeft te zijn. Hard werken wordt dan een uitvlucht zodat je niet met echte problemen geconfronteerd wordt.
 • Je  beseft dat je de schouderklop en bevestiging van je vader gemist hebt.
 • Je realiseert je  dat het leven op aarde eindig is en dat de tijd verstrijkt, terwijl je nog niet al je dromen hebt verwezenlijkt. Dit zorgt voor onrust.
 • Je bent meer met je gezondheid bezig en misschien bezoek je vaker de huisarts .
 • Je verlangt meer naar vrijheid, je wilt minder thuis zijn. Je hebt een sterke behoefte om leuke dingen te doen. Je wilt ontsnappen aan de dagelijkse verlichtingen en tijd vrijmaken voor dingen die er voor jou écht toe doen. Bijvoorbeeld een langgekoesterde wens. realiseren, zoals het maken van een lange verre reis.

Herken je meer dan vijf punten? Lees dan verder!

Maar wat wil je nu echt? Waar droomde je vroeger van?

Wil je het nu echt aanpakken?  Meld je dan aan via de aanmeld-button onder de foto. Dan leer ik je deze uitdaging te gebruiken als ingang om te worden wie je echt wilt zijn. Je gaat kwaliteiten in jezelf ontdekken die juist nu van belang zijn. Je leert ze te gebruiken om vrijer te worden en je gewenste doelen te bereiken. Hierdoor vind je weer richting en zin in je leven en kun je tevreden en gelukkig zijn met jezelf en je leven. Je maakt de weg vrij om te “worden” wie je in wezen bedoeld bent te zijn.

Hoe zou het voor je zijn als JE:

 • ’s morgens opstaat en gemotiveerd en geïnspireerd uitkijkt naar de dag die voor je ligt;
 • meer rust in je hoofd hebt;
 • energie en levenslust weer stroomt; 
 • bewuster en vrijer keuzes kunt maken;
 • weer richting en zin in je leven ervaart;
 • vertrouwen en hoop hebt en gelukkig bent met jezelf en je leven;
 • makkelijker je gevoel kunt uiten waardoor je meer vrijheid voelt in jezelf en in contact met anderen;
 • leven voluit leeft als een levenskunstenaar.

 

Wat je kUNT verwachten van het traject

De KrAcht van de Levenskunstenaar is op dit moment alleen nog een individueel traject.  We gaan dus met z’n tweeën een intensief en high impact traject aan. 

Structuur en inhoud traject Levenskunstenaarschap:

Start. De eerste sessie is het zetten van je intentie voor het traject. Daarin onderzoeken we wat je nu echt wilt bereiken en wat de belemmeringen en de hulpbronnen zijn om je gewenste resultaat te bereiken.

Verdieping. Vervolgens vier inhoudelijke sessies n.a.v. het thema/de vraag die je inbrengt. Met verschillende methoden die bij jouw proces aansluiten ga je bewust en bevrijd worden van (hardnekkige) patronen. Daarnaast ga je kwaliteiten in jezelf ontdekken en leren deze te gebruiken om meer vrij te worden en je gewenste doelen te bereiken. 

Oefeningen en opdrachten. Ter inspiratie, integratie en voorbereiding ontvang je na iedere sessie oefeningen en opdrachten in je mailbox. Door de opdrachten kun je de sessie beter verwerken. Zo haal je er nog meer uit en leer je al alles wat behandeld is te integreren in je leven. Daarnaast krijg je oefeningen om mindfulness en compassie te cultiveren, afgestemd op waar jij zit in je proces, om meer gebruik te maken van de bron van innerlijke wijsheid. Andere opdrachten zijn er om je beter voor te bereiden op de volgende sessie.

Integratie. Ter afsluiting is er nog een integratie-sessie; hoe ga je het geleerde verder in je leven integreren.

Na dit traject:

 • Weet jij hoe je meer rust in je hoofd kunt krijgen waardoor je meer energie, overzicht en vertrouwen hebt.
 • Kun jij bewuster en vrijer keuzes maken.
 • Zul jij voluit kunnen leven, met meer focus en in flow.

 

Waarom met mij werken?

Omdat ik mijn eigen proces ben aangegaan en mijn leerweg tot psychosociaal therapeut, life-coach en mindfulness-trainer heb gevolgd, heb ik van vele methoden zelf de impact mogen ervaren. Ik heb geleerd de methoden toe te passen en ik heb ze verder ontwikkeld zodat deze elkaar versterken en verdiepen. Vandaaruit heb ik een traject ontwikkeld dat ook jou kan leren jezelf te helen en te bevrijden van dat wat je tegenhoudt om werkelijk van je leven te genieten. Ik leer jou hoe je het zelf kunt doen, zonder afhankelijk te zijn van langdurige therapieën, trainingen of medicatie. Juist omdat ik mijn eigen draken en demonen in de ogen heb gekeken ontwikkelde ik veerkracht, zelfvertrouwen en daadkracht, waardoor ik geniet van het leven in het nu! Ik bied jou mijn sleutels om de ware levenskunstenaar ook in jou te bevrijden!

Hoe zou jouw leven als levenskunstenaar eruit zien?

INVESTERING

€995,- voor particulieren, €1492,50 is het zakelijk tarief exclusief. btw, o.a. voor organisaties, wanneer je een BV hebt en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar).

Je krijgt daarvoor en Empower sessie van 1½uur, vier verdiepingssessies van 1 ½ , een integratie sessie van 1½uur en vijf keer aansluitend op jouw proces oefeningen en opdrachten per mail toegestuurd. Daarnaast kun tijdens het traject 5 keer gebruik maken van een kort consult, telefonisch of via skype, om vragen te stellen betreffende het oefenen thuis. 

VERGOEDINGEN

Indien je aanvullend verzekerd bent is het  mogelijk dat psychosociale therapie (gedeeltelijk) vergoed wordt door de ziektekostenverzekeraar. Check je polis en vraag duidelijk naar de voorwaarden bij je zorgverzekeraar! En zie overzicht zorgverzekeraars 2019 bij de NVPA.

Wacht niet tot het weer beter gaat of je meer tijd krijgt want daar heb je toch geen invloed op. Maar ga er nu voor. Een mooie uitspraak is:  Niet Nu wanneer dan wel!

Aanmelden

Copyright © 2020 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk