Stiltedag

Stilte-, trainingsdag

Deze dag biedt de gelegenheid om langdurig met Mindfulness te oefenen en hier op een dieper niveau contact mee te maken. De dag wordt grotendeels in stilte doorgebracht, waardoor het oefenen intensiever wordt. De stilte-, trainingsdag wordt doorgaans in het weekend gehouden.

De stilte-, trainingdag is een vast onderdeel van de 8 weekse mindfulness training. Geregeld dat voormalige deelnemers van de Mindfulnesstraining ter onderhoud en verdieping van hun beoefening graag vaker een stilte-, trainingdag bijwonen. Het is dan ook mogelijk een stilte-, trainingdag te boeken los van de training. Wanneer geregeld mindfulness of andere vormen van meditatie hebt beoefend bent u van harte welkom en kun u zich aanmelden. Wanneer staat vermeld dat het gaat om de stiltedag Compassie, dan dient u de Compassietraining gevolgd te hebben of ruime ervaring in het beoefenen van Compassie. Zie aanmeld knop rechts.

INVESTERING

€ 55,- inclusief btw.

Daarbij komt € 12,50 contant te betalen op de dag zelf. Dit bedrag gaat naar de Deel en wordt geschonken aan een goed doel. In 2014 was dit onder anderen Stichting leergeld.

 

Stiltedag in de regio Rierhoven, Helmond, Geldrop, Mierlo, Eindhoven, Heeze, Leende ,Valkenswaard, Waalre. 

 
 
 
Stiltedag

Aanmelden

Agenda

Stiltedag

Start 23 Mei 2020
09:30 - 16:00 uur
Heiereind 14 te Riethoven

Deze stiltedag is toegankelijk voor iedereen die regelmatig  mindfulness (heeft) beoefend.  Deze dag is een mooie gelegenheid om je beoefening te onderhouden én te verdiepen.

 

Stiltedag

Start 17 Oktober 2020
12:00 - 17:00 uur
Heiereind 14 te Riethoven

Stiltedag Compassie

De stiltedag is een verdiepende trainingsdag en toegankelijk voor iedereen die regelmatig  mindfulness (heeft) beoefend.  Deze dag is een mooie gelegenheid om je beoefening te onderhouden én te verdiepen. Tijdens deze stiltedag ligt de nadruk op (zelf) compassie oefeningen.

 

Copyright © 2020 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk